Knoppar till byrå

Vi fick ett mail med en förfrågan om vi kände till några bra ställen på nätet där man kan köpa knoppar till byrå. Det ligger lite utanför ämnesområdet dörrar, men vi gillar snygga detaljer och beslag är ju faktiskt något som likväl kan användas på en dörr.

Byrån är en väldigt praktisk möbel och finns i nästan alla hem. Vanliga placeringar är i hallen, sovrummet eller i garderoben. Vi fyller den med kläder, papper och annat som vi vill ha ordning på men kunna gömma undan.

Piffa upp en gammal byrå med nya knoppar

Har du en gammal byrå där hemma som behöver piffas upp är det enklaste du kan göra att byta knopparna eller beslagen. Det gäller såklart även om du hittar en bra byrå med praktiska lådor på en auktion eller second hand butik. Det är enkelt att slipa, måla och fräscha upp en byrå på egen hand. Med en skruvdragare kan du byta knopparna. Det kan hända att du måste borra nya hål i lådan om du vill byta till andra sorters beslag.

Inspiration till snygga knoppar med Google bildsök

Googles bildsök är en mycket bra inspirationskälla om du vill se förslag på olika knoppar. Förslag på sökningar du kan göra är:

  • ”knoppar byrå”
  • ”knoppar dörr”
  • ”knobs and pulls”
Använd Google bildsök för att hitta inspiration till nya knoppar och beslag till byrån

 

Länktips på knoppar och beslag

Syster Lycklig är ett annat bra tips på en butik som säljer roliga knoppar till garderober, byrås och skrivbord.

https://www.systerlycklig.se/sv/articles/122/knoppar